0032 479/47 12 61

info@simorya.be

Dominus Cervix is een energetisch product. Het zijn handgemaakte Glazenkristallen of Edelmetalen bollen en hangers. De bollen en hangers zijn energetisch geladen met een hoog liefdevolle energie. Deze geladen energie wordt in de bollen geplaatst met Heilige Geometrie.

Dominus Cervix is een hoge vorm van energie. Deze energie creëert in en om ons heen de mogelijkheid om: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te reinigen en te groeien (helen). Deze krachtige en liefdevolle energie werkt in tot onze cellen (Lichtcellen)

Dominus Cervix creëert binnen enkele seconden een krachtig groot en liefdevol lichtveld waarin alles oplost wat negatief resoneert en transformeert, ook alle geopatische velden (Aardstralen/wateraders), negatieve stralingen, negatieve gedachten en gevoelens.

Deze hoge energie is op een speciale manier geenergetiseerd, deze vorm van energie creëert maximale werking op alle niveaus. Nog niet eerder op Aarde is er een lichtenergie in de vorm gebracht waar zo een hoge (liefdes) trilling vanuit gaat als Dominus Cervix.

Dominus Cervix verhoogt in onszelf de energetische trillingen op wonderbaarlijke wijze en creëert op en bijzondere manier een snelle en liefdevolle spirituele groei. Dominus Cervix creëert een krachtige reiniging in onze chakra’s en activeert ons lichtlichaam.

Dominus Cervix Octium Energie

Kom langs en ervaar de zuivere, krachtige, liefdevolle, kosmische levensenergie!

Dominus Cervix Octium Stargate is een healing methode waarbij gewerkt wordt met

de kristallen en/of de edelmetalen bollen van Dominus Cervix,

geluidstonen, -trillingen en geometrie.

In een 50 minuten durende sessie wordt u in een diepe staat van concentratie gebracht en blootgesteld aan verschillende geluidstonen en trillingen. De lange tonen en trillingen zijn perfect afgestemd op uw geometrie. De klanken kunnen daarom voor verandering in uw hersenen zorgen, resulterend in andere, nieuwe denkpatronen en verbindingen. Zo ontstaat een geometrische healing; uw lichaam en geest kunnen weer beter functioneren dan voorheen. Je lichaam wordt als het ware gereset en weer dicht bij haar kosmische oervorm gebracht.

Hoe werkt het?

De Dominus Cervix Octium Stargate maakt gebruik van de kracht van heilige geometrie om een ervaring van diepe innerlijke zuivering en activering van het lichtlichaam te creëren.

Je waarnemen en denken is weer helder en scherp. Je kan in staat zijn om nieuwe kennis tot u te nemen en je hebt ruimte voor nieuwe verbindingen.

Tijdens de healing zit je centraal in het informatieveld, geproduceerd door 24 orbs gerangschikt in een speciaal geometrisch patroon. De collectieve energie van de lichtbollen versterkt door de frequenties van de muziek, heeft een diepe fysieke, mentale, emotionele en spirituele transformatie als resultaat.

De Stargate opent een veld van licht en informatie waardoor diepe ontspanning en herverbinding met je volledige wezen kunnen worden ervaren, waardoor je kunt onthouden wie je werkelijk bent!

Hoewel de specifieke oorzaak van actie die deze resultaten oplevert binnen zowel levende wezens als de fysieke omgeving nog moet worden gedocumenteerd, rapporteren veel mensen die de Dominus Cervix-energie ervaren, diepgaande positieve fysieke, mentale, emotionele en spirituele verschuivingen, vaak in slechts één sessie.