0032 479/47 12 61

info@simorya.be

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen.

De naam ‘MIR’ staat voor ‘Mentale & Intuïtieve Reset’. Het resetten van je gedachten, overtuigingen, herinneringen en bijbehorende emoties. Je wordt met de MIR-Methode teruggebracht tot de oorsprong van je echte zelf, je kern. Je krijgt een schone lei, een diepe innerlijke rust. Daar komt bij dat je na het opschonen van jezelf ook richting krijgt. Je missie wordt steeds duidelijker en alles wat nodig is voor jou, gaat op je pad komen.

Als iedereen zijn eigen diepe innerlijke rust kan realiseren, dan zetten we een grote stap in de richting van Wereldvrede. Als je verlost bent van negatieve gedachten, van pijnlijke ziektes of kwalen, als je weer jezelf kunt zijn, is je verdraagzaamheid naar anderen vele malen groter. Je begrip voor anderen versterkt, eenvoudigweg omdat je daar meer ruimte en energie voor hebt.

De methode zorgt ervoor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Je gaat je ontdoen van alle ballast die je al je hele leven lang meedraagt. De patronen waar je bewust of onbewust ingeduwd bent, die je belemmeren je eigen weg te gaan en te zijn wie je werkelijk bent.

‘MIR’ betekent ook vrede in het Russisch. De MIR-Methode brengt vrede in het hoofd, in het hart en in het leven.

De MIR-Methode is voor iedereen. Wat je daarvoor moet doen, kan je zelf en in je eigen omgeving. Het uitvoeren van de MIR-Methode kost je niet meer dan 2 keer 2 minuten per dag. Het enige wat je nodig hebt , zijn je handen en doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er wat gebeurt en dat er verbetering is na de eerste weken.

Vanuit vele methodes is het bekend dat het aaien van de huid mensen goed doet. De huid is ons grootste orgaan. Als we de huid aanraken, stimuleren we vele zenuwuiteinden die signalen afgeven aan onze hersenen. Mensen die aangeraakt worden, maken oxytocine aan, het ‘knuffelhormoon’, waardoor je je gelukkig gaat voelen. De kracht van aanraking is enorm en is ook van groot belang bij de MIR-Methode.

Het gaat hier weliswaar over hand aaien, de kracht van het liefdevol aanraken.

Hoe werkt het?

Om de MIR-Methode te doen, gebruik je je handen en heb je de 9 stappen nodig. Je aait rondjes over je hand, zodat je meer in contact komt met jezelf en je je onbewuste gerust stelt. Terwijl je je hand blijft aaien, zeg je de 9 stappen op. Elke stap zeg je 3x.

De 9 stappen van de MIR-Methode:

     1.Zuurgraad optimaliseren

     2.Detox alle toxische belasting

     3a. Vader loskoppelen

     3b. Moeder loskoppelen

     4.Meridianen zuiveren

     5.Alle tekorten aanvullen

     6.Hormoonstelsel in evenwicht brengen

     7.Basisbehoeften aanvullen

     8.Chakra’s en aura optimaliseren

     9.Missie verduidelijken

Door de MIR-Methode toe te passen krijg je lichamelijk, mentaal en geestelijk een reset.
De MIR-Methode richt zich op de volgende 4 activeringsprocessen:
1. ruimte scheppen door opruimen en afvoeren
2. aanvullen van wat er tekort is
3. evenwicht herstellen
4. richting geven

Niet geloven, gewoon doen

Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in gelooft. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon. Na 4 maanden kan je pas echt evalueren wat de MIR-Methode voor je gedaan heeft.” De MIR-Methode werkt ook goed bij kinderen en dieren

Instructievideo

Op de website, www.mirmethode.nl, kan je een instructievideo bekijken. Daarin legt Mireille, de bezielster van de MIR-Methode, de 9 stappen uit.

Of je kan bij mij een MIR-Methode Basis Workshop of een MIR-Methode Gevorderden Workshop volgen. De workshops worden vermeld in de agenda op mijn website www.simorya.be/workshops of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Krijg je lichamelijke of emotionele reacties, dan kun je een MIR-Methodebegeleider opzoeken. Dit geldt ook voor mensen die een (chronische) aandoening hebben en begeleid willen worden, zodat het hele proces milder wordt en sneller gaat.

Persoonlijke begeleiding

In een individuele sessie stel ik een ‘Mir Op Maat’ op.  Via spiertesten ga ik op zoek naar de oorzaken die aan de basis liggen van jouw specifieke klachten. Dit is helemaal afgestemd op jouw persoon en geeft verdieping en versnelling aan het helingsproces. Blokkades worden opgespoord, losgemaakt en opgeruimd.

Ook als je geen klachten hebt, kan je de MIR-Methode toepassen. Preventief, om te helen van verdriet en oude pijn en het vinden van je levensmissie.

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychiatrische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.