0032 479/47 12 61

info@simorya.be

Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst zoals de Japanse theeceremonie en kalligrafie, en heeft een lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en verfijningen door de verschillende generaties van Meersters. Het is een verfijnde massagetechniek die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse traditie.

Bij een Japanse gezichtsmassage krijgt elk deeltje, van je schouders tot je kruin, de nodige aandacht met aangepaste massagetechnieken. Het is een unieke massage en kan niet vergeleken worden met een andere massage.

Er wordt gestart met een ontspannende nek- en schoudermassage. Daarna worden de gezichtshuid en gezichtsspieren behandeld. Als afsluiting worden het hoofd en de hoofdhuid gemasseerd. Deze massage zal het uiterlijk van het haar verbeteren en helpt eveneens om hoofdpijn, migraine, oorsuizingen en oorpijnen te verwijderen.
Een Japanse gezichtsmassage heeft niet alleen een natuurlijk facelift effect, maar brengt ook de energie van het lichaam in balans.

Natuurlijke facelift

De spieren in het gezicht zijn anders dan in de rest van het lichaam. Ze zijn aangehecht aan de huid en hebben daardoor een rechtstreekse invloed op ons uiterlijk. Stemmingen en gevoelens komen in ons gezicht tot uitdrukking. Als we willen weten hoe iemand zich voelt, kijken we naar het gezicht.

Stress en spanning kunnen ons uiterlijk nadelig beïnvloeden doordat de spieren worden samengetrokken en we een strakke en harde gelaatsuitdrukking krijgen. Massage vermindert de spanning en zorgt voor een zachtere uitdrukking op het gezicht.

Naarmate we ouder worden verzwakt het spierweefsel in het gezicht en kunnen er dunne lijntjes verschijnen rond de ogen, de mond en op het voorhoofd. Gezichtsmassage kan het verouderingsproces vertragen door de bloedsomloop te stimuleren en de spanning in de spieren te verbeteren. Na afloop van de massage ziet de huid er stralend en gezond uit.